Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat maittain. Toimitukset tehdään Suomesta, Varkaudesta. Suomitoimitukset saapuvat asiakkaille 1-4 päivässä.

Lähetämme toimitukset niin pian kuin mahdollista, yleensä jo samana päivänä, kun tilaus tehdään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos tilauksessa ilmenee ongelmia, olemme teihin yhteydessä.

Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat kerrotaan kunkin tuotteen esittelyssä. Hinnat sisältävät ALV:n. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan, paitsi jos tilauksesi on arvoltaan yli 100 euroa.

Maksuvaihtoehdot

Käytössämme on Checkout-maksunvälityspalvelu, jossa voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla ja yleisimmillä maksukorteilla mm. VISA ja MasterCard. Tutustu tarkempiin maksuehtoihin.

Toimituskulut

Toimituskulujen hinnat Suomessa 7,90€, mutta yli 100 euron tilauksiin toimitus on ilmainen.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Varkaudesta ilman toimituskuluja. Ota yhteyttä sopiaksesi noudon ajankohdasta ja paikasta.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä jälleenmyyntikunnossa. Likaiset tai vahingoittuneet tuotteet eivät oikeuta rahojen palautukseen.

Vialliset tuotteet

Jos tuote on rikkoutunut toimituksen aikana tai havaitset tuotteessa muun vian, ole meihin välittömästi yhteydessä sähköpostitse (placoclothing@gmail.com). Tällaisissa tapauksissa me vastaamme tuotteen palautuskuluista. Pyydämme, että ilmoitatte viestissänne, haluatteko perua tilauksen vai vaihtaa tuotteen uuteen tai toiseen tuotteeseen. Uusi tuote lähetetään, kun palautus on saapunut perille meille. Jos haluatte perua tilauksen, pyydämme rahojen palautusta varten ilmoittamaan pankin Swift- tai BIC-koodin sekä pankkitilinumeron IBAN-muodossa.